Fotomarathon med benspænd

Jeg har deltaget i mit første fotomarathon. Noget jeg har været ret spændt på at snuse til. Det blev afholdt i ISO8000 regi.

5 timer med 5 forskellige temaer. 1 time til at løse 1 tema. Hvert tema blev frigivet hver time, når man havde afleveret sidste times tema. Også konkurrerede jeg med mig selv. Hvordan gør man så lige det? Jo, dommerne ville udvælge det bedst fortolkede billede jeg havde taget indenfor de 5 temaer. 

Jeg afslører senere i dette indlæg hvilket der vandt 😉

Vi måtte kun aflevere et billede pr. tema i jpeg og vi måtte på ingen måde redigere i det. What? Ikke redigere, gisp.

I fem timer befandt jeg mig i en osteklokke. Et tema skulle fortolkes og når eneste transportmiddel var gåben, gjalt det om at holde sig i nærheden af DOKK1, for tiden gik stærkt.

Her er temaerne fra fotomarathon og mine fortolkninger af dem.

Tema 1:
Tema 2:
Tema 3:
Tema 4:
Tema 5:

Højt til loftet
Kontakt
Gode ben
Musik
Grænser

- afleveres på DOKK1 kl. 12:00
- afleveres på DOKK1 kl. 13:00
- afleveres på DOKK1 kl. 14:00
- afleveres på DOKK1 kl. 15:00
- afleveres på DOKK1 kl. 16:00

Billederne kommer i kronologisk rækkefølge.

Da det sidste billede var afleveret, ræsede jeg hjem for kl. 17:00 startede ISO8000's sommerfest. Dagens fortolkede temaer skulle vises til alle dem der kom til festen, og os der havde deltaget i fotomarathon ville endelig finde ud af hvilket tema vi bedst havde fortolket.

Mit var temaet 'Grænser' og dommernes ord var:

Vi så mange 'grænser' i dit motiv. Kvinden i spejlbillede når en grænse der hvor hun rammer murstensmuren. Hun er også på vej til at overskride en grænse hvis hun fortsætter... ud over kanten. Toget kan nå mange lande - og dermed grænser - via de skinner det holder på. Der er mange linjer i billedet som virker som grænser mellem forskellige områder i billedet.

- Lars Morsbøl Thomsen og Michael Trebbien Christensen

 

Følg Facsimile på WordPress.com

Blog news

Name
Email *

Mere eyecandy @rikknuth

Load More
Something is wrong. Response takes too long or there is JS error. Press Ctrl+Shift+J or Cmd+Shift+J on a Mac.

Add yours Comments – 2

 • Hej Rikke jeg synes du generelt med dine 5 billeder holder et meget højt niveau. Det er særlig flot pga. det tidspres man er under i et fotomarathon. Vurderet uden at tage hensyn til emnerne, var det dit billeder nr. 2 med cyklerne der gjorde størst indtryk på mig. Det er “WAUO” når man ser det første gang. Lyset er fantastisk og det sammen med den lidt gammeldags cykel til højre synes jeg giver et særligt udtryk. Jeg tænker der er rum for at arbejde videre med det udtrykt i billedbehandlingen. Jeg ville eksperimentere lidt med farvetonen og måske undertone cyklen til højre lidt. Gode hilsner Michael

  • Hej Michael,
   Tak for din fine kommentar, den er jeg meget glad for. Følelsen den giver, kan jeg leve højt på længe. Så mange tak 🙂
   Jeg stod tilbage med samme følelse og oplevelse, da jeg lige havde taget det. Tænkte også wow, hvor blev det fedt. Og tænkte samtidig, jeg skal tilbage til stedet og lege en dag.
   Jeg forsøgte i søndags at redigere lidt i det, men har gjort meget lidt i redigering af billeder i Photoshop. Kunne du have lyst til at redigere billedet sammen med mig en dag?
   Bedste hilsner Rikke

Leave me a Comment