Fotoprojekt på Instagram

Februar er tæt på at være slut. Så jeg vil gøre status.

Det er den længste måned på året. Det synes jeg i hvert fald. Det virker helt skørt, for det er jo måneden med færrest dage...

En udfordring måtte der til. Men hvilken? Ej, det var simpelthen for oplagt. Et fotoprojekt selvfølgelig.

Hver eneste dag i februar, skal jeg poste et billede på Instagram. Det skal være fra min hverdag, mit nabolag.

Hvis du tænker - hvorfor lige Instagram. Så det fordi, det er det største visuelle sociale medie. Det er fantastisk at se, hvad hele verden deler. Billeder fra hverdagen, smukke steder i verden. You name it. 

Jeg er kæmpe fan af Instagram.

Mit fotoprojekt gør mere end blot at vise jer mine hverdag. Det er også en øvelse i at se motiver, hvor jeg færdes til dagligt.

Tænk lige over dette.

Hvor tit stopper du op i dit nabolag, bare for at kigge omkring dig og se hvad du er omgivet af? Du skulle prøve det. Du vil blive overrasket 🙂 

Det er på ingen måde vigtigt at billedet er taget med et spejlreflekskamera og efterbehandlet. Tværtimod. Øvelsen er jo at blive bedre til at se motiver, vinkler m.m. Og helt ærlig. Ville det være sjovt, hvis du skulle efterbehandle alle billeder inden du poster dem på Instagram? Hver aften i en hel måned. I don't think so.

iPhone 5s har jeg skudt de fleste billeder med. Kun få i mit fotoprojekt er taget med mit spejlreflekskamera.

Du får her et lille udpluk.

Har du lyst til at se mere. Så find mig på Instagram som @rikknuth 

Follow Facsimile on WordPress.com

Blog news

Name
Email *

Mere eyecandy @rikknuth

Load More
Something is wrong. Response takes too long or there is JS error. Press Ctrl+Shift+J or Cmd+Shift+J on a Mac.

Add yours Comments – 2

Leave me a Comment