Kornkammeret på Aarhus Havn

Aarhus havn, er en havn. Og så alligevel ikke.

Aarhus havn er blevet hipt. Virksomheder, træningscentre, lagersalg, urban nyttehaver og nybyggeri præger området. Det er ikke længere kun for lastbilchauffører, containerskibe, måger og fiskere. Det er for byens borgere. Snart kommer der fødevarebutikker og specialbutikker. Der sker virkelig noget...

Jeg har fotograferet nybyggeriet og Salling Tårnet, alt det nye. Da havneområdet er i rivende udvikling, er det sjældent til at vide hvilke planer der kommer i fremtiden. Så jeg besluttede, at alt det nye havde fået nok af min opmærksomhed for nu.

Derfor har jeg besøgt noget gammelt byggeri. Et sted hvor ænder, duer og måger mæsker sig i lækkert korn. Det er et ta-selv-bord for fuglene, der absolut ikke behøver gøre nogen indsats for at finde føde. Kun hvis de vil have varieret kost.

Stedet bærer præg af tidens tand. Støv fra korn der har hvirvlet rundt i luften hver gang en lastbil har hentet råvarer, har givet bygningerne en meget fin patina. 

DLG hedder stedet og vi var forbi Store Bededag. Så er der knap så mange på arbejde, kun fuglene. 

Her er mulighed for leg, for der er linjer, kvartrater, patina, rør og lige den dag vi forbi var solen fremme. Det gav os mulighed for at lege med skygger. Det er fedt!

Læg mærke til den stor forskel på billederne når solen er fremme. Så skabes der kontraster, og der bliver et andet rum at lege med i billederne.

Bliver du fristet til at tage en tur forbi kornkammeret?

Snup kameraet. Leg med al det stedet tilbyder dig, den dag du besøger det.

Jeg skal i hvert fald forbi igen. Synes ofte nye ideer popper op efter man har besøgt et nyt sted. Måske du kender til det?

Tak fordi du kiggede forbi. Jeg håber du fik lidt inspiration.

Du finder kornkammeret her:

Følg Facsimile på WordPress.com

Få de nyeste blogindlæg direkte i din indbakke - skriv dig op nu!

Name *

Email *

Mere eyecandy @rikknuth

Load More
Something is wrong. Response takes too long or there is JS error. Press Ctrl+Shift+J or Cmd+Shift+J on a Mac.

Add yours Comments – 2

Leave me a Comment