Nationalpark Vadehavet

Nationalpark Vadehavet - jeg skal helt sikkert tilbage.

Sort Sol

Grunden til mit besøg i Nationalpark Vadehavet var Sort Sol - et fænomen jeg meget gerne ville opleve. Sort Safari stod for arrangementet Sort Sol, og hvilken oplevelse. Naturvejleder, stifter og ejer af Sort Safari Iver Gram var guide under Sort Sol turen. Han er underholdende, sjov og har en enorm viden, som han storsindede deler ud af. 

Inden bussen ankom til destinationen for Sort Sol, fik vi en kort tur ind i Nationalpark Vadehavet. Som fotograf med stor interesse indenfor landskab, kriblede det i fingerne for at komme ud og tage billeder. Det måtte vente.

Nationalpark Vadehavet

Tidligt om morgenen dagen efter den store oplevelse, Sort Sol, kørte jeg tilbage til Nationalpark Vadehavet. Med min GPS på mobilen havde jeg, dagen før, taget et screen dump af destinationen. 

Det var ret specielt, da den dansk/tyske grænse skulle krydses for at nå destinationen. Guiden Iver havde dagen før fortalt, at den ene side af vejen var dansk og den anden tysk. Ret specielt og jeg har helt sikkert ikke oplevet sådan en landegrænse før.

Der var tåget i Nationalpark Vadehavet, som billederne tydeligt bære præg af. Der var et skønt lys, da solen begyndte at bryde gennem tågen og det var fantastisk at have kameraet i hånden og forevige øjeblikket.

UNESCO

Den danske del af Nationalpark Vadehavet kom i juni 2014 på UNESCO's verdensavsliste. Under mine billeder, finder du et kort over Nationalpark Vadehavet samt min screen dump over det sted jeg har besøgt.

Rute Nationalpark Vadehavet
Nationalpark Vadehavet

Følg Facsimile på WordPress.com

Blog news

Name *

Email *

Mere eyecandy @rikknuth

Load More
Something is wrong. Response takes too long or there is JS error. Press Ctrl+Shift+J or Cmd+Shift+J on a Mac.

Leave me a Comment