Spiders are taking over

Fotografisk udfordret, igen.

I midten af september afholdte Fotomalia deres Fotomalia Camp, der kun afholdes én gang om året og den deltog jeg i. Fotografisk har jeg aldrig prøvet noget ligende. Ingen af os vidste hvad der ventede os, måske kun dem der deltog året før, men så alligevel ikke.

Fotomalia havde lavet fem poster, hvor de opdelte grupper skulle nå forbi fire af dem i løbet af dagen og den femte var en bonus post for alle deltagerne på en gang.

Jeg vil starte hvor jeg sluttede, på posten Trash.

Min gruppe, Egern, blev gelejdet ind i skoven hvor der lå bunker af gammelt ragelse, alt fra køleskabe, hegn, rør og meget andet. Dog var der en ting der skinnede over alle bunkerne, en gammel smuk lyseblå bil fra 50 / 60'erne. Den var faldefærdig og tilgroet med mos, grannåle, døde insekter og spindelvæv. Det har været et mekka for edderkopperne, hvis det da ikke stadig er det.

Bilen var vores legeplads den næste time og jeg var i mit es, da jeg elsker fordybelse og abstrakte billeder.
Jeg fik denne billedeserie ud af det, som jeg har valgt at kalde Spiders are Taking Over.

Følg Facsimile på WordPress.com

Blog news

Name
Email *

Mere eyecandy @rikknuth

Load More
Something is wrong. Response takes too long or there is JS error. Press Ctrl+Shift+J or Cmd+Shift+J on a Mac.

Leave me a Comment