Tidligt forår på Islands Brygge

En kær veninde forlod for tre år siden fastlandet. Nu skal man rejse længe, for at nyde godt af hendes dejlige humør og selskab. Og indrømmet, så sker det jo sjældent så ofte som jeg gerne vil.

Jeg havde fået en oplevelse i fødselsdagsgave af hende, en tur i Royal Arena og se cirque du soleil - fantastisk. Er du til teaterforestillinger, vil jeg anbefale dig en gang i livet, at se cirque du soleil.

Men dette blogindlæg skal handle meget lidt om cirque du soleil. Det skal handle om, hvordan vi udvalgte en lokation til fotografering. Der er jo et hav af muligheder i vores hovedstad. Så det var en svær proces. Min veninde har endnu ikke besøgt alle steder, så vi valgte at kombinere det -  besøge steder der er nye for os begge, og andre steder hvor hun kunne agere guide.

Vi startede på Assistentens Kirkegård, hvor vi nød forårssolen. Da sulten meldte sin ankomst tog vi ind til papirøen, for den bør opleves mens muligt. Efter frokost strøg vi direkte mod Christianshavn og Islands Brygge.

Jeg vil dog virkelig gerne have et billede af smukke Nyhavn, orker bare ikke alle de mennesker. Man kommer nemt til at føle sig som sild i en tønde. Ellers er det ud af fjererne før en vis herre får sko på.

Ved havnebadet faldt vi i staver over et svanepar, der havde gang i redebyggeriet. Et lidt besynderligt sted de har valgt at bosætte sig, nemlig lige op ad havnebadet. Jeg håber de undgår for mange forstyrrelser, inden æggene er lagt og klækket.

På vores videre færd hen af Islands Brygge, fik vi selskab af hannen. Han var sikkert blevet skubbet ud af reden, for hun puffede flere gange til ham.

Linjer linjer, jeg elsker linjer og dem er der heldigvis mange af. På Islands Brygge er de i alverdens afskygninger 🙂 

Gammelt møder nyt eller..?

Solnedgang over Islands Brygge

Follow Facsimile on WordPress.com

Blog news

Name
Email *

Mere eyecandy @rikknuth

Load More
Something is wrong. Response takes too long or there is JS error. Press Ctrl+Shift+J or Cmd+Shift+J on a Mac.

Leave me a Comment