Udformning af 2017 kalender

Efter en travl periode på arbejdet i november og december, blev der endelig tid til at lave en 2017 kalender. Jeg har i en længere periode gået med ideen til en kalender, så i starten af januar skulle det være. Med to fødselsdage lige om hjørnet, var det oplagt at bruge kalenderen som gave.

Opgaven med at udvælge de bedste fotografier, gennem et helt år, er en rimelig svært proces. Havde jeg haft tiden, kunne jeg have lavet flere kalendere med forskellige emner. Det må blive i år, jeg får tid til det.

Fra idé til print

På nettet findes der mange løsninger på "lav-selv-kalender", hvor man finder et design, uploader billeder og sender det til print ved samme producent. Jeg valgte at lave mit eget design, helt fra bunden - det giver større design frihed, som er vigtigt for mig.

Kalenderen valgte jeg at printe på Godsbanens Grafiske værksted, hvor jeg fik hjælp af de enorm kompetente ansatte. Efter print skar jeg siderne til manuelt, lavede huller til spiralryg for herefter at samle den. Jeg synes resultatet blev ret lækkert og jeg er godt tilfreds.

 

2017 kalender - februar
2017 kalender - oktober
2017 kalender - april
2017 kalender

Hvor får jeg fat i kalenderen

Den kan du bestille hos mig via e-mail på siden 'Om Facsimile'

Følg Facsimile på WordPress.com

Blog news

Name *

Email *

Mere eyecandy @rikknuth

Load More
Something is wrong. Response takes too long or there is JS error. Press Ctrl+Shift+J or Cmd+Shift+J on a Mac.

Leave me a Comment